Online verkoop van hardloopschoenen en kleding (dames, heren, kinderen)
currencies:
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

In de ogen bhasirc.com gebruiken we Royal Mail of koerier DPD Pakketservice voor al onze leveringen.

Uw bestelling wordt verstuurd eerste klas post of aangetekende post of DPD koerier en een handtekening kan worden verlangd. Ons doel is om 16:00 verzonden op dezelfde dag (ma-vr) voor alle ontvangen vóór de voltooiing orders, de verwachting is het grootste deel van de orders van de behoeften van onze klanten, en binnen 1-2 werkdagen voor de eerste klas service opnemen 2-3 werkdagen om de dienst te leveren om bij te houden 48

DPD is de volgende werkdag koeriersdienst. Een telefoonnummer, uw bestelling en DPD zal uw tekst te leveren, waaronder het bijhouden van gegevens en je één uurs levering venster.

Internationale bestellingen zullen aan de Royal International gestuurd ondertekend post- en levertijden variëren van land tot land, afhankelijk van de postdienst van elk land. Wij hopen dat de meeste bestellingen binnen 3-5 werkdagen zal worden geleverd.

Houd er rekening mee dat indien aangewezen of bieden de volgende dag levering, geldt dit alleen voor de standaard "werken." We alleen post collectie van maandag tot vrijdag, dus we geplaatst na 16.00 uur op vrijdag, alle bestellingen zullen niet worden verzonden tot maandag.

Opbrengst

Wij hopen dat u zult blij zijn met uw aankoop van een bril, maar als je iets wilt gekocht van ons terug, zullen wij gelukkig zijn om een ​​volledige terugbetaling project volledig resaleable staat rendement bieden.

Eisen voor de terugkeer moeten worden gemaakt binnen 14 dagen na aankoop.

Zodra het product veilige terugkeer is geweest, zullen we controleren het item is in een volledig resaleable staat, zal uitgeven tot drie werkdagen terugbetaling (hoewel bijna alle van de terugkeer, terugbetalen op dezelfde dag dat ze komen terug naar ons).

Belangrijk
Wij raden u opnieuw gebruik maken van de terugkeer pakket levering, om ervoor te zorgen dat het project niet is beschadigd tijdens het transport. Wij raden u ook aan terug te gaan en gebruik maken van de dienst voor het verzenden van het project is terug te voeren, zoals de Royal Mail geregistreerde levering. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren rendement in transit.

Geen informatie of omstandigheden op de bovenstaande beschrijving, wanneer de levering van goederen niet of niet op uw wettelijke rechten als consument.

Back
auteursrecht ©2019 www.bhasirc.com mede mogelijk gemaakt door sportschoenen.hardloopschoenen.spikes.